CouCoun paidat

CouCoun keilapaidat kautta aikojen

Tällä sivulla esitellään kaikki CouCoun keilapaidat. Tällä hetkellä puuttuu kuvat vielä kolmannesta sinivihreästä paidatasta ja neljännestä tummanvihreästä paidasta. Jos saat otettua tällaisen kuvan, niin lähetä se osoitteella wexi at visala.fi

Ensimmäinen keilapaita

CouCoun ensimmäinen keilapaita oli musta ja siinä ei ollut muita mainoksia kuin N-teräs ja paidan tekijän oma mainos.

Sivun alkuun Edellinen sivu

Toinen keilapaita

CouCoun toinen keilapaita olikin sitten jo punamusta ja mainoksiakin oli reilummin. Edessä Kantolan keksi ja Hämeen teollisuuspalvelu ja takana Hatusen kyläkauppa Lepaalta. Lisäksi hihassa oli vielä Mikrolinnan mainos.

Tästä paidasta tehtiin myös lisäpainos, kun saimme runsaasti uusia jäseniä.

Sivun alkuun Edellinen sivu

Kolmas keilapaita

CouCoun kolmas keilpaita oli sitten sini vihreä. Paidan etupuolella oli Henkel Nordel ka Hämeen teollisuuspalvelun mainokset ja taustapuolella Mikrolinnan ja Hydrauliikka Oy:n mainokset. Hihassa oli vielä Virpi-palvelun mainos.

Sivun alkuun Edellinen sivu

Neljäs keilapaita

CouCoun neljäs paita oli sitten sininen. Etipulella paitaa oli Osuuspankin ja Remetin mainos ja paidan selkäpuolella Mikrolinnan ja Hämeen teollisuuspalvelun mainokset. Hihoissa oli vielä N-teräksen ja Tie ja pihapäällysteen mainos.

Sivun alkuun Edellinen sivu

Viides keilapaita

CouCoun viides keilapaita on violetti. Edessä Iittalan ja Hämeen teollisuuspalvelun mainos ja takana Mikrolinnan ja Louhinta Visalan mainos. Lisäksi hihassa oli vielä Tie ja pihapäällysteen mainos.Tästä paidasta on teetetty vielä specialpainos specialmiehille.Sivun alkuun Edellinen sivu